Onze medewerkers

Welkom! Mijn naam is Bregje Verschaeren. Ik ben werkzaam als coach en trainer. Ik coach mensen met levens- en loopbaanvragen. Daarnaast doe loopbaanonderzoek en neem ik assessments af voor sollicitaties of loopbaanontwikkeling. Als trainer ben ik regelmatig in allerlei bedrijven en organisaties te vinden voor trainingen en leuke workshops. Ook ben ik docent bij Balansgroep, voor de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij Balansgroep. Ik ben door beroepsvereniging NOLOC erkend als coach professional. Lees verder

Bregje Verschaeren
Bregje VerschaerenCoach en trainer (DISC & TMA professional)

Hallo, ik ben Ruud Schraven, arbeidsmarkt expert. Ik ben werkzaam als sollicitatie- & netwerktrainer, arbeidsbemiddelaar en coach voor outplacement. Inmiddels werk ik meer dan 25 jaar met heel veel plezier in het vak. Het inspireert mij om met mensen om te gaan, te praten over wat mensen bezighoudt, hun motiveert. Samen te onderzoeken en te ondervinden naar datgene waar men echt voor wil gaan. Ik begeleid mensen rekening houdend met de actualiteit van de lokale en regionale arbeidsmarkt.  Lees verder

Ruud Schraven
Ruud SchravenArbeidsmarktexpert, netwerktrainer en sollicitatietrainer

Ik ben Gabriëlle Kiefmann, trainer (DISC, workshops, organisatietrainingen) bij CoachPraktijk Twente. Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in het Montessori-basisonderwijs. Enkele jaren geleden besloot ik mijn koers te veranderen en ben ik me gaan verdiepen in wat ik nog meer heel graag zou willen doen. Ik ontdekte dat het mijn passie is om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik heb de opleiding ‘Life & loopbaancoach’ (heet nu Registeropleiding tot Professioneel Coach) gevolgd bij de Balansgroep in Driebergen. Lees verder

Gabriëlle Kiefmann
Gabriëlle KiefmannTrainer

Mijn naam is Ina van Zalk en ik bied ambulante zorg aan volwassenen met psychische problemen. Het kan onder andere gaan om somberheid, piekeren, stress- en angst gerelateerde klachten die als gevolg van overbelasting zowel in privé- als in werksituatie of een combinatie daarvan kunnen ontstaan. Nare gebeurtenissen die niet op een normale manier verwerkt  worden, kunnen leiden tot PTSS klachten. Daar ligt mijn expertise sinds ik in 1999 de opleiding EMDR heb gevolgd en een paar jaar geleden aangesloten ben bij de NTvP als psychotraumatherapeut. Lees verder

Ina van Zalk
Ina van ZalkGZ Psycholoog

Referenties

Ben je benieuwd naar ervaringen van andere mensen die een traject hebben gedaan bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan hier.

Geaccrediteerd

De medewerkers van CoachPraktijk Twente hebben een erkende opleiding gevolgd die geaccrediteerd is binnen het vakgebied. We vinden kwaliteit erg belangrijk, daarom zijn we aangesloten en geaccrediteerd bij beroepsvereniging NOLOC. We blijven ons ontwikkeling doormiddel van studies, opleidingen, cursussen, intervisie en supervisie, zodat we mensen en organisaties zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

Contact

Wil je meer weten over onze medewerkers of ben je benieuwd wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

geaccrediteerd        loopbaancoach       loopbaancoach        loopbaancoach     loopbaancoach