Onze medewerkers

Welkom! Mijn naam is Bregje Verschaeren. Ik ben werkzaam als coach en trainer. Ik coach mensen met levens- en loopbaanvragen. Daarnaast doe ik loopbaanonderzoek en neem ik assessments af voor sollicitaties of loopbaanontwikkeling. Als trainer ben ik regelmatig in allerlei bedrijven en organisaties te vinden voor trainingen en leuke workshops. Ook ben ik docent bij Balansgroep, voor de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij Balansgroep. De opleiding is door NOBCO geaccrediteerd. Ik ben door beroepsvereniging NOLOC erkend als coach professional. Lees verder

Bregje Verschaeren
Bregje VerschaerenCoach en trainer (DISC & TMA professional)

Ik ben Gabriëlle Kiefmann, trainer (DISC, workshops, organisatietrainingen) bij CoachPraktijk Twente. Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in het Montessori-basisonderwijs. Enkele jaren geleden besloot ik mijn koers te veranderen en ben ik me gaan verdiepen in wat ik nog meer heel graag zou willen doen. Ik ontdekte dat het mijn passie is om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik heb de opleiding ‘Life & loopbaancoach’ (heet nu Registeropleiding tot Professioneel Coach, NOBCO geaccrediteerd) gevolgd bij de Balansgroep in Driebergen. Lees verder

Gabriëlle Kiefmann
Gabriëlle KiefmannCoach en trainer (DISC & TMA professional)

Hallo, ik ben Ruud Schraven, arbeidsmarkt expert. Ik ben werkzaam als sollicitatie- & netwerktrainer, arbeidsbemiddelaar en coach voor outplacement. Inmiddels werk ik meer dan 25 jaar met heel veel plezier in het vak. Het inspireert mij om met mensen om te gaan, te praten over wat mensen bezighoudt, hun motiveert. Samen te onderzoeken en te ondervinden naar datgene waar men echt voor wil gaan. Ik begeleid mensen rekening houdend met de actualiteit van de lokale en regionale arbeidsmarkt.  Lees verder

Ruud Schraven
Ruud SchravenArbeidsmarktexpert, netwerktrainer en sollicitatietrainer

Referenties

Ben je benieuwd naar ervaringen van andere mensen die een traject hebben gedaan bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan hier.

Geaccrediteerd

De medewerkers van CoachPraktijk Twente hebben een erkende opleiding gevolgd die geaccrediteerd is binnen het vakgebied. We vinden kwaliteit erg belangrijk, daarom zijn we aangesloten en geaccrediteerd bij beroepsvereniging NOLOC. We blijven ons ontwikkeling doormiddel van studies, opleidingen, cursussen, intervisie en supervisie, zodat we mensen en organisaties zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

Contact

Wil je meer weten over onze medewerkers of ben je benieuwd wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

geaccrediteerd        loopbaancoach       loopbaancoach        geaccrediteerd     geaccrediteerd