Contact

contact coach Almelo

Coffee is always a good idea 

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een kennismakings

gesprek duurt een half uur tot drie kwartier. In dit gesprek horen we graag waarmee je aan de slag wilt. Daarnaast krijg je informatie over welke mogelijkheden er zijn bij CoachPraktijk Twente in Almelo.

CoachPraktijk Twente is gevestigd in Almelo. Het is ook mogelijk om te coachen op een andere locatie, bijvoorbeeld bij jou op het werk. Bij coaching ‘on the job’ trajecten vinden de sessies altijd plaats bij de werkgever. We zijn voornamelijk werkzaam in Twente, maar we zijn ook beschikbaar voor trainingen en coach trajecten daarbuiten. Heb je specifieke wensen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Terra gebouw
Kieftsbeeklaan 1 (tweede verdieping)
7607 TA Almelo
info@coachpraktijktwente.nl
06 1277 8312

Je kan ook ons contactformulier gebruiken.

Er komt altijd een reactie! Soms komt deze reactie echter in je spambox terecht, check deze daarom ook even.

Contact coach Almelo

Wil je weten hoe je bij ons komt? Coachpraktijk Twente is gevestigd op de onderstaande locatie:

CoachPraktijk Twente geeft regelmatig workshops en trainingen. Deze kunnen plaats vinden op jouw locatie of bij ons. Heb je specifieke wensen of wil je de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Factuuradres CoachPraktijk Twente

Willem de Clercqstraat 12
7604 AS Almelo

CoachPraktijk Twente is door NOLOC erkend als (loopbaan) coach professional. Daarnaast is de praktijk gecertificeerd TMA professional en DISC trainer.

Lees hier onze pricacyverklaring.

Contact coach Almelo